Termometr do smażenia na głębokim oleju Grunwerg DFC-205
Opis
Termometr do smażenia na głębokim oleju marki Grunwerg to narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Dzięki niemu określimy idealną temperaturę oleju, galaretki lub innego przygotowywanego płynu. Efektywne i szybkie smażenie warzyw i mięs, przygotowywanie słodyczy, robienie deserów będzie teraz bezproblemowe. Termometr posiada dużą, przejrzystą skalę temperatur od 50 st. C do 200 st.C / od 100 st.F do 400 st.F (pomiar co 50 st.F i co 25 st.C). Wyposażony również został w specjalny uchwyt, dzięki któremu łatwo przymocujemy go do naczynia, garnka lub woka oraz drewnianą, czerwoną kulkę, która się nie nagrzewa i pozwala bezpiecznie odpiąć narzędzie z naczynia.
Dodatkowe informacje
- klasyczny, szklany termometr
- łatwy w użyciu i wygodny do mycia
- nie nadaję się do piekarników ani kuchenek mikrofalowych
- długość około 20 cm
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.