Rękaw Ghidini + 14 stalowych tylek 2011
Opis
Idealny:
- przy zdobieniu ciast i tortów
- przy nadziewaniu pączków bitą śmietaną, ajerkoniakiem itp.
- przy zdobieniu kanapek i sałatek
- przy nakładaniu bitej śmietany, kremów a także słonych past i pasztetów
- jako maszynka do wyciskania ciasteczek o różnych kształtach
W SKŁAD KOMPLETU WCHODZĄ:
- rękaw
- 14 końcówek dekorujących
Wymiary rękawa:
długość 29 cm
szerokość rękawa na początku 17cm
szerokość rękawa przy końcu 2.5cm
Po napełnieniu masą wystarczy nacisnąć na materiałowy rękaw, aby zacząć dekorować ciasta, czy torty. To łatwe w użyciu narzędzie do tworzenia pięknych dekoracji! Możesz stworzyć: eleganckie fale, gwiazdki, liście, napisy i kwiaty. Wymiana tylek jest bardzo prosta.
Obrotowy cylinder - tylki zawsze w dogodnej pozycji do tworzenia wzorów
Rękaw cukierniczy to wygodny sposób na efektowne udekorowanie wypieków i deserów kremem lub polewą, a także nałożenie farszu do jajek i warzyw. można uzyskać od napisów wykonywanych prostą końcówką po skomplikowane dekoracje przy użyciu końcówek-gwiazdek.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.