Palnik do karmelizowania i przypiekania HOTMAN
Model: RB MT-7702
Ergonomiczny design, palnik może być użytkowany przy użyciu jednej ręki.
Przeznaczony do karmelizowania sosów i kremów.
Do szerokiego zastosowania w cukiernictwie, gastronomii: do przypiekania mięs, topienia serów, karmelizacji cukru, uzyskiwania chrupkiej skórki mięsa, drobiu lub ryb, zdejmowania skórki z pomidorów. Łatwy i bezpieczny w użyciu.
Palnik wyposażony w zapalarkę, regulację płomienia i temperatury, posiada zawór umożliwiający wielokrotne napełnianie gazem.
Można go wykorzystać również przy grillowaniu w gospodarstwie domowym przy naprawach elektrycznych/mechanicznych, w warsztacie samochodowym, na kempingu itp.
Palnik wyposażony w praktyczny stojak.
PARAMETRY:
- waga netto: 183 g
- pojemność gazu: 40 ml
- temp. płomienia: 1300 stopni
- czas działania: ok. 75 min.
W palnikach używa się butanu - standardowego
gazu do zapalniczek.
Palnik można wykorzystać m.in. przy
przygotowywaniu rewelacyjnego
jednego z najsławniejszych deserów prosto z Francji
Crème brûlée to świetny sposób na oczarowanie gości.
Efektowny deser, na dodatek pyszny.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.