Producenci
Menu

Igła do szpikowania mięs 19 cm stal Weis WE-15239

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 43,00 zł

Cena regularna:

43.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: WEIS
Kod produktu: WE-15239

Opis

Igła do szpikowania mięsa marki Weis wykonana została w całości z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealne narzędzie do nadania soczystości chudemu mięsu podczas pieczenia. Paski słoniny, boczku, warzyw lub czosnku należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Uwaga - mięso nadziewamy zawsze wzdłuż włókien.

Dodatkowe informacje

  • długość igły 19 cm
  • igła w całości wykonana ze stali

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl